Почистване по домовете

24 юли 2013
Коментари: 0
24 юли 2013, Коментари: 0

Почистване на домовеВсеки дом е уникален сам по себе си и практика ни показва, че няма клиенти с едни и същи нужди. Ето защо нашите услуги са персонализирани и отговарят на нуждите на всяко домакинство, от което следва, че и цените са също строго индивидуални поради тези различния. Естествено, има и някои фактори, които влияят на цените на услугите за почистване. Това са размерите на Вашия дом (квадратура), броят на хората и домашните любимци, както и колко често искате Вашия дом да бъде чистен, но има и други фактори.

Вече е много по-лесно да получите оценка на базата на Вашите индивидуални нужди – просто следвайте тези три стъпки:

1. Намерете ни, използвайки нашите контакти, за да се консултирате с нас. Просто попълнете полето, което е непосредствено след контактите на страницата. Ние ще ви отговорим веднага, като в предложението ни към Вас, ние ще дадем повече от това, което търсите. Можете да бъдете сигурни, че ние ще ви дадем най-добрите цени, условия и качество.

2. Попълнете правилно формата, като ни дадете максимално повече информация за помещението. За да можем да дадем освен обективна и точно преценка за работата, а от там и за цената, ни е нужно да знаем повече за задачите, които искате да ни възложите (или на друга фирма за почистване на домове).  Ето няколко елемента, които можете да включите – квадратура на помещението, колко етажа ще се почистват, детайлно почистване или обикновено, колко души и животни живеят там, какво искате допълнително да се включи (мека мебел, обзавеждане, техника), ако имате алергии към определени препарати – да се спомене и други особености, които могат да ни насочат какво се иска.

3. Очаквайте нашето телефонно обаждане или мейл. Нашият екип ще се свърже с Вас максимално бързо, давайки Ви индивидуални цени на база това, което сте предоставили предварително като информация. Ние гарантираме, че ще Ви чуем в рамките на работния ден, за да уговорим среща или час, като се съобразим изцяло с Вашето време и местоположение.

Ние от ЧАС ПИК 007, също така ще ви дадем и индивидуални цени за абонаментно почистване. В наши дни почистването на домове като услуга вече не е лукс, а удобство, което всеки може да си позволи. Можем да почистваме Вашият дом седмично, два пъти на месец, месечно или както предпочете самият клиент. Имайте в предвид, че веднъж изчистен от нас, домът Ви бъде все така добре поддържан с този абонамент.

Повечето клиенти предпочитат преди да започнем работа да съберат няколко оферти и да се спрат на най-добрата. Ние изцяло разчитаме това да се случи, тъй като повечето от сегашните ни и бъдещи клиенти идват след добре направена преценка. Това трябва да е практика, тъй като се създава взаимно доверие помежду си. Често се налага преди да започнем (в случаите при големи къщи, мезонети), да посетим предварително жилището, за да придобием представа за работата и да можем да организираме нещата така, че да са максимално оптимизирани – време и консумативи. След всяко почистване на дома, ние правим контролен преглед, с който можем да гарантираме, че качеството ни е на ниво. И в случай, че нещо сме изпуснали, ние го отмятаме на момента. За нас най-важното е клиента и неговото мнение.

Някои от клиентите ни питат дали взимаме по-скъпо, ако използваме еко продукти. Не, даже ние ги препоръчваме, защото можем да бъдем сигурни, че след това клиента ни няма да изпитат дискомфорт от използваните препаратите и продуктите.

Можете да бъдете сигурни, че екипа на ЧАС ПИК 007 ще ви предостави цени, които са конкурентни. Тъй като прохождаме, ние се стараем да се затвърдим на пазара, което не би ни позволило да губим клиенти, най-вече поради високи цени за почистване на дома. Проверете и ще докажем твърдението си.

Кажете ни какво ви е нужно и ние ще ви помогнем.

Какво получавате от услугите ни:

Ние предлагаме индивидуално почистване за всеки дом, съобразено с Вашия бюджет и нужди. Това е списък на дейностите и задачите, които включваме като основа при почистването. Естествено, можем да предложим и всичко, което клиента би могъл да се сети допълнително, след уговорки.

Задачите могат да варират според мястото.

ОСНОВНО

* Почистване с прахосмукачка на подовете
* Почистване с прахосмукачка на мебелите в стаята
* Почистване на плъзгащите се стъклени врати
* Премахване на паяжини
* Почистване на осветителните ключове  тела
* Оправяне на леглата
* Подреждане на стаята
* Премахване на праха от всички мебели, рамки и предмети
* Премахване на праха от вентилатори, лампи и висящи предмети
* Почистване на щорите от прахта
* Изхвърляне на боклука

ПОЧИСТВАНЕ НА КУХНЯ

* Почистване и дезинфекциране на всички плотове
* Почистване и дезинфекциране на всички арматури
* Почистване на всички уреди
* Почистване на микровълновата печка
* Почистване на интериора на кухнята
* Избърсване на масата и столовете
* Премахване на праха от шкафовете и предметите
* Почистване на витрините и стъклените повърхности

ПОЧИСТВАНЕ НА БАНЯ

* Почистване и дезинфекциране на ъглите и мивката
* Почистване и дезинфекциране на душа и ваната
* Почистване и дезинфекциране на тоалетната
* Почистване и дезинфекциране на огледалата и другите стъклени повърхности
* Почистване и дезинфекциране на етажерки, мебели и шкафове
* Измиване на пердета и душ кабини (при наличието им)
* Подреждане на банята
* Сгъване на хавлии и кърпи
* Почистване на фугите и недостъпните места
* Изхвърляне на боклука

Това са само част от предлаганите от нас услуги. Свържете се с нас и вижте какво още можете да получите от нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *