Предимствата на абонаментното почистване

29 юли 2013
Коментари: 0
29 юли 2013, Коментари: 0

Абонаментно почитванеНие всички знаем, че Вашият бизнес използва услугите на фирми за почистване. Това, малко или много се явява като допълнителен разход, но ползите, които в последствие ще доведат тези услуги, са много. Не случайно съществуват и много от бизнеса и домакинството ги използват. Днес ще ви представим няколко предимства на абонаментното почистване или казано с други думи Защо абонамента за подобен тип услуги ще Ви бъде от полза за Вас или Вашия бизнес.

Край на тревогите

Това е една от най-важните ползи, ставайки дума за наемане и абониране за подобен тип услуги. Компанията, която ангажирате ще отговаря за поддържането на чистота във Вашия офис или дом. Естествено, винаги можете да се абонирате, както за месечно, така и за седмично почистване, което изцяло е съобразено с Вашите нужди. При вече направена уговорка (час, ден, място), Вие ще знаете, че регулярно някой ще свърши това, което в повечето случаи би станало досадно занимание след 2рия час. Вие на практика спирате да мислите за този тип работа / задължение, с което се сблъсквате всяка седмица или месец.

Пестите време и пари

Абонаментът за почистване, на седмична или месечна база, може да Ви спести време и пари, както на Вас, така и на Вашата фирма. Не е нужно всеки път да вдигате телефона и да викате екип, както не е и нужно да помните кога трябва да ги повикате. Единственият ангажимент, който изскача на първо време е да запомните в кой ден фирмата за почистване ще ви посети, за да можете да им подсигурите терена. В това число не се включват отстъпките, които ще получите при дългосрочен ангажимент със съответната компания за почистване. Ползването на абонаментната услуга не е само начин да спестите пари и време, но и да получите отстъпка – оптимизиране на разходите за почистване. Има много фирми (каквато е и ЧАС ПИК 007), които предоставят много други услуги и отстъпки, ако ще се възползвате от услугите им дългосрочно.

Безопасни и здравословни условия на работното Ви място

Виждали ли сте по новините случай, в който човек получава пристъп или здравословен проблем поради алергична реакция, само защото работи на място, пълно с прах и мръсотия? Можете да избегнете това. Работата в подобна среда може да доведе до здравословни проблеми, а от там и до финансови загуби за Вашия бизнес. Проучвания показват, че чистата околна среда на работното място увеличава ефективността на служителите. Фирмата за почистване ще гарантира, че Вашето работно място или дом е безопасно и няма да Ви създаде здравословни проблеми.

Впечатлете потенциалните си клиенти / гости

Чистите офиси или търговски площи карат Вашите клиенти да мислят, че сте сериозен и добре организиран човек. Създава им чувство на спокойствие, защото виждат, че залагате на качеството и имате дисциплина. Чистотата обикновено оставя първи впечатления в клиентите след като посетят Вашият офис. Същото се отнася и за гостите, които каните в дома си. Всички държим на доброто представяне. Ето защо абонаментното почистване е добро решение за Вашия бизнес. Повечето управници гледат на него като на необходима услуга и инвестиция.

В заключение можем да обобщим, че е допълнителен разход за Вас или Вашата компания, но абонаментното почистване на дома или офиса Ви наистина има своите предимства. Услугата дори може да ви помогне да привлечете повече клиенти в бъдеще, ако поддържате помещенията си  чисти и добре организирани.

Ще ни бъде приятно да ни потърсите и да се консултирате с нас. Може да ни попитате за всичко, касаещо фирмата ни, условията ни за ползване на услугите ни и каквото се сетите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *