Услуги

Искате оферта или консултация? 0896 683 362

Свържи се с нас

Имате нужда от бързо и професионално почистване? Търсите правилната фирма?

Отстъпки до 50% за всички услуги за почистване.

професионално почистванеНие ще успеем да върнем чистотата на Вашият офис и дом, запазвайки я максимално дълго. Гарантирано качество на разумни цени. Вие сте на правилното място, ако офиса или дома Ви има нужда от почистване – бързо и качествено. Създали сме си репутация на фирма, разбираща и изпълняваща индивидуалните нужди на всеки един наш клиент.

Услугите, които предлагаме с до 50% отстъпка:

Почистване на домове – почистването на домовете е едно много голямо улеснение за всяко едно домакинство. Представете си, че трябва да се сдобиете с препарати и почистващи средства; че трябва да отделите ден-два, в най-лошите случаи (след ремонт или дълго отсъствие) и повече.

Почистване на офиси и административни помещения – специализирайки се в почистването на офиси и административни сгради, ние знаем нуждите на бизнеса. Доверявайки се на нас, Вие ще спечелите много повече от коректен и професионален партньор.  Нашите хигиенисти ще надхвърлят очакванията Ви.

Почистване на автомобили – услугата включва пране на тапицерията, под, врати и багажник. Извършва се с двумоторен екстрактор и професионални препарати. След прането тапицерията остава влажна. Таблото и нетапицираните повърхности се забърсват със силиконово мляко. При поръчка за два автомобила цената е 80 лева.

Почистване на търговски площи – Предлагайки персонално отношение на всеки един наш клиент, ние се причисляваме към фирмите, имащи дългогодишни договори за почистване на всякакви търговски обекти.

Направили сте основен ремонт на жилището си и искате да потърсите фирма за почистване на апартаменти? Ние можем да ви помогнем. Предлагаме цялостно почистване на апартаменти и къщи. Детайлната ни работа ще подсигури чистота, в която искате да видите дома си.

Основно почистване на апартаменти Почистване на баня Почистване на под Почистване на стъкла

За да изглежда домът Ви красив, чист и уютен, можете разгледате какво включва услугата ни. Също така, ние от ЧАС ПИК 007, предлагаме почистващи услуги за:

[row] [column size=“1/2″] Офис сгради

Образователни учреждения

Медицински съоръжения / Болници / Лаборатории

Общински сгради / Обществени сгради

Читалища / Библиотеки

Банки

Промишлени сгради / Халета

Правителствени съоръжения

Магазини / Outlet центрове

Клубове / Заведения / Барове[/column] [column size=“1/2″] Училища / Университети

Жилищни сгради / Блокове

Паркове / Обществени места

Сиропиталища / Детски градини

Басейни / Съоръжения за отдих

Кол центрове

Летища / Казина / Хотели

Къмпинги

Религиозните институции

Фабрики / Заводи[/column] [/row]

Ние от ЧАС ПИК 007 предоставяме най-добро ниво на обслужване, независимо за какъв тип почистване става дума – ще отговорим на всяко едно Ваше желание и нужда. Имаме удоволствието да ви предложим също така екологично изпитани продукти, с които работим. Вярваме, че чистотата на едно помещение не трябва да коства здравето на обитателите му. Излишно е да споменаваме, че чистотата е пряко свързана с настроението, продуктивността и здравето на човек. Наемането на професионална фирма, която ще свърши всичко това за Вас вече не е лукс, а необходимост. А изборът – изцяло Ваш.  Върнете блясъка на вашия дом, офис и автомобил. Ние знаем, че можем да го направим. Доверете ни се.

Ние вярваме, че успехът на нашата компания е пряко пропорционална на успеха на нашите клиенти. С годините, те ни се довериха на 100%. Знаем също така, че фокусирайки се върху нуждите на клиента, ние мислим за бъдещето.

Почистване на диванНие сме опитна, професионална компания за почистване в София (повече от 5 години), която разбира нуждите и тенденциите на пазара и успява да отговори на тях. Знаем, че качественото почистването, съвременното оборудване, правилните продукти (препарати), опита и коректните отношения гарантират добро изпълнение. Почвайки работа, ние винаги имаме едно наум – всеки обект за почистване изисква специално внимание. Тази логика прилагаме и в отношението си към всеки клиент.

Нашият бизнес се основава на „старомодните“ принципи – честност, уважение, доверие и опит. Тези принципи трябва да се прилагат за всяка работа, всеки ден. „Гарантирано качество“ не е само фраза за нас, това е нашата политика и точното определени за нашите услуги.  Попитайте нашите клиенти и се уверете сами.

Сайтът ни е пълен с информация, така че ако имате някакви въпроси или просто се нуждаят от съвети, моля не се колебайте да се свържете с нас. Използвайте нашите социални канали също или ни пишете.

Вижте как работим и защо смятаме, че ние сме правилния избор:

Ще се погрижим за чистотата на Вашия дом, офис и автомобил, създавайки една приятна и свежа среда за Ваш и Вашето семейство/колеги. Доволни сме, само когато Вие сте доволни. Ако нещо не е по Вашите стандарти, кажете ни и ние ще се съобразим с това.

Нещо за нашите услуги:

Нашата доказана с годините репутация се основава на успешно изпълнените ни поръчки. Ние се възприемаме като лидери в индустрията, като зад това стои опита и личното отношение към клиентите ни.
Ние гарантираме качествено изпълнение. В състояние сме да изпрати екип бързо и ако е необходимо да удължим престоя си с цел приключването на проекта. Ние сме винаги на време.
Знаем, че всеки има нужда от отговори, които да са бързи, точни и конкурентни. Ние можем да организираме посещение на място или да погледнем чертежи или схеми с точни параметри, за да Ви изготвим оферта в рамките на 12 часа. Работим бързо и гъвкаво.
Нашата политика е продиктувана от пазарните тенденции. Обектът не се напуска, ако работата не е приключила успешно работата си и собственика не е одобрил в протокола това, за което ни е повикал.

Малък съвет от екипа ни за услугите за почистване:

 Направете проучване за фирмата, която искате да ви почисти дома или офиса. Доброто проучване спестява главоболия и пари!

Попитайте ни днес и получете отговор веднага. Ние сме на Ваше разположение по всяко време.

Нашите контакти

 

Благодарим за Вашия интерес към нас и нашите услуги.