Как да подготвим дома си за почистване

8 април 2013
Коментари: 0
8 април 2013, Коментари: 0

Съвети за почистванеВ началото на работата си, всяка фирма се сблъсква с няколко препятствия, преди започване на почистването. Ще ви дадем няколко бързи съвета как можете да подготвите дома или офиса си, за да има възможност фирмата за почистване да не среща трудности в работа си. От тук и времето, което ще отнеме процеса, ще се намали драстично. Ето ги и нашите препоръки:

1. Комуникативност. Инструктирайте правилно хората, които ви почистват дома (или офиса,) за къде могат да намерят ключовете, къде има аларми и домашните любимци, ден преди да дойдат да чистят Вашия дом.

2. Обсъдете предварително какви изисквания за почистване имате, така че да отговарят на нуждите на Вашия дом. По този начин, човекът, който ще почисти Вашия дом или офис, ще бъде подготвен и няма да изникнат неясноти около разходите или продължителността на посещението му. Можете да оставите списък (който да следва), но това не дава възможност за отговори на въпроси, ако те възникнат от страна на изпълнителя.

3.  Направете си план. Човекът, който ще почисти вашия дом не там точно за това, няма как да знае какви места сте определили за документите, играчките, чинии или други предмети. Ако успеете да ги подредите, така че да не пречат и после да са си на правилните места, Вие ще им спестите време, което ще се отрази в работата им. Също така не забравяйте да се погрижите за нещата, които не бихте искали на се повредят по време на почистване (техника, фини предмети, сервизи, изложени на открито и др.).

4. Дайте коментар за работата още по време на работа. Не е тайна за никой, че ако не си го кажете, то няма и да се случи. За това, ние препоръчваме, винаги, когато имате забележки или коментари, да ги споделяте. Това не е критика, а просто начин да се свършат нещата добре. Повечето фирми в тази област се рекламират с много силни послания и текстове, но е хубаво нещата да имат и мярка. Ние знаем, че отговаряме на изискванията и правим нещата професионално, но също така приемаме всяко една критика – това ние прави по-добри подобрява обслужването, за което си плащате.

Всички използват чистенето. Ако имате практически съвети как можем да подготвим дома или офиса си за почистван, моля, споделете в коментарите по-долу!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *