За нас

cleanfloor2

ЧАС ПИК 007 е фирма за професионално почистване, създадена от екип на професионалисти с дългогодишен опит. Ние държим на качеството, точността и лоялността към всеки клиент.

ЧАС ПИК 007 работи само с професионални и безвредни за човешкото здраве препарати на водещата фирма „Кiter“ , както и професионална техника на фирма „Hako“. През годните сме се утвърдили като един от лидерите при фирмите за почистване.

Фирма за почистване ЧАС ПИК 007 ще ви даде повече от качество на разумни цени. Ние ще ви предложим и обслужване от приятен и професионален екип, който ще има само една цел – да подсигури чистота на Вашия дом или офис. Знаем, че всяко чисто място предразполага и за ведро настроение. Гарантираме всичко това.

В услугите ни е включено: почистване на прозорци, витрини, дамаски, всякакъв вид обзавеждане и мебели, стени, щори, техника, прибори и много други. Като бързо развиваща се компания, предлагаме и абонамент, както за чатни така и за юридически лица. Това ви гарантира, че никога няма да изпитате дискомфорта от мръсното помещение. Вярваме, че доволният клиент е гаранция за качество.

Професионалното почистване на домове и офиси има много положителни страни. Потърсете ни и вижте защо е така.

Вижте също така защо нашите клиенти ни се доверяват – Чистота и Здраве след всяко наше почистване.

Ако имате въпроси относно нашата работа и услуги, посетете страницата ни с Често Задавани Въпроси, където ще намерите повече информация. В случаи, в които искате да ни питате нещо, ние сме отворени за Вашите коментари и запитвания, чрез контактите ни.