Чистота и здраве

Ние се грижим както за Вашата чистота, така и за здравето Ви

Чистота и здравеПрофесионалното почистване, което се предлага от фирмите в този бранш, задължително трябва да включва в себе си безопасността и здравословната работна среда на служителите и клиентите си.  Нашите служители знаят, че е чистотата, която е постигната трябва да бъде постигната с препарати и техника, които няма да навредят на околните. В това отношение ние имаме не само професионални, но и морални съображения. Доверявайки ни се, ни ще подсигурим безопасно изпълнения на поставените от Вас задачи. Стриктно се придържаме към максимата – здравето е най-важно. Ето защо ние, от ЧАС ПИК 007, винаги мисли за него – както за здравето на нашите служители, така и за това на нашите клиенти.

Благодарение на ефективността и безопасността при извършването на услугите ни, нашите клиенти продължават да ни търсят и препоръчват. Да си номер едно за нас означава да успяваш да покриеш всички стандарти, предлагайки повече.

безопасни практики на работа за всички наши служители чрез ефективно обучение и комуникация и осигуряване на здраве и безопасност е неразделна част от ежедневните ни дейности.

Всеки ден получаваме мейли, както и съобщения в социалните си канали от доволни клиенти, което ни кара да вярваме, че се развиваме в правилната посока. Освен персоналния подход, който нашите служители имат към всеки един клиент, те ще се погрижат почистването да донесе не само повече светлина в дома или офиса им, но и да имаме среда, в която да се чувствате здрави. Избирайки нас, Вие избирате повече от качество.