Почистване на мебели от ЧАС ПИК 007

2 септември 2013
Коментари: 0
2 септември 2013, Коментари: 0

Почистване на мебелиЗнаете, че за да е пълно почистването на дома Ви, не е достатъчно само да пуснете прахосмукачка и да измиете пода и изперете килимите. Всички мебели в дома Ви също трябва периодично да бъдат почиствани, и тъй като това е нелека задача, може да се обърнете към ЧАС ПИК 007, за да се отървете от този проблем.

Ние от ЧАС ПИК 007 знаем, че мебелите са една от най-големите инвестиции, които правите за Вашия дом. Нашите служители са специалисти в почистването на мебели, и знаейки колко Ви са ценни мебелите, те ще ги почистят професионално, без да ги наранят и да развалят красивия им външен вид.

Има няколко различни техники за почистване на мебели, за това, преди да започнат работа, служителите на ЧАС ПИК 007 ще дойдат, за да направят анализ на Вашите мебели и да преценят коя техника ще е най-подходяща, ефективна и безвредна за Вашите мебели. Специалните препарати, които използваме, са създадени така, че да не увреждат тъканта и да не развалят добрия вид на мебелите Ви, а в същото време ефективно да премахват петна и замърсявания по тях.

След почистване на мебелите, ние можем да направим невидима бариера, която да предпазва мебелите Ви от бързо износване при ежедневна употреба. Това става с помощта на специален препарат, който защитава тъканите и забавя тяхното амортизиране и увреждане. А също така, може да неутрализираме неприятните миризми от мебелите Ви, като ги обработим със специален ароматизатор. Така, те ще ухаят приятно и свежо, а освен това ще бъдат чисти и ще изглеждат като нови.

Кожените мебели също се зацапват. Тяхното почистване обаче изисква по-специално внимание, тъй като кожата се уврежда много по-лесно. Ние знаем това, и поради тази причина, предлагаме и услуги за почистване на кожени мебели. Препаратите които използваме за почистване са безвредни за кожените дамаски, а в същото време почистват професионално и ефективно. Използваме също и овлажняващи препарати, тъй като кожата губи своя естествен вид и мекота с течение на времето. Не на последно място, както при меката мебел, така и при кожените, използваме препарат, който предпазва тапицериите от бързо износване.

Избирайки ЧАС ПИК 007 за почистване на Вашите мебели, Вие ще си осигурите наистина чисти и свежи мебели. Ще бъдете сигурни, че няма да бъде използван препарат, който може да повлияе негативно на тъканите, а даже напротив – използват се само безвредни и ефективни почистващи препарати, а също и такива, които предпазват мебелите Ви от бързо повторно замърсяване.

С редовно почистване, животът на Вашите мебели ще се удължи, те ще запазят красивия си външен вид, и ще продължат да изглеждат перфектно, дори да сте ги купили преди 5 или повече години.

Не се доверявайте на препаратите, които се предлагат в магазините, макар на тях да пише, и продавачът да Ви уверява, че са напълно безвредни за тъканите. Не правете експерименти с едни от най-скъпите неща във Вашия дом, потърсете специалистите от ЧАС ПИК 007 и бъдете спокойни за състоянието и вида на мебелите си. Професионалното и качествено почистване на мебелите, увеличава времето на ефективната им експлоатация, така че не се притеснявайте да се свържете с нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *