За офиса

Почистване на офиси

Офис почистванеНе е тайна за никой, че поддържането на хигиената в един офис е не само необходимост, но е тясно свързана с работния процес на фирмата. При липсата й може да се появят нежелани негативи. Ако вашият офис или административна сграда се посещава често от външни лица – клиенти, партньори, вие наистина трябва да се замислите. Същото важи и за персонала, обитаваш помещението. За всичко това вие можете да се доверите на една от водещите фирми в областта на професионалното почистване – Час Пик 007.

Знаете ли с колко процента чистия офис вдига производителността и ефективността на даден бизнес? Според проучване, направено от Националния Институт по Психично Здраве (National Institute of Mental Health), чистият офис вдига ефективността при служителите с 20-40%. Пример за това са компании като Apple, Google, and Disney, те имат едни от най-щастливите служители в това отношение. Друго проучване, направено през 2009 година от Центърът Бурнхам-Мусер за Недвижими Имоти на Университета в Сан Диего, показва, че продуктивността на служителите се е повишила в резултат на използване на услугите на професионални почистващи фирми.

Ние от Час Пик 007 предлагаме на своите корпоративни клиенти създаване на дългосрочни отношения, като по този начин ще се гарантира една приятна, чиста и свежа среда както за вас, така и за вашите клиенти и партньори. Специализирайки се в почистването на офиси и административни сгради (почистване на входове), ние знаем нуждите на бизнеса. Доверявайки се на нас, Вие ще спечелите много повече от коректен и професионален партньор.  Нашите хигиенисти ще надхвърлят очакванията ви. Абонаментното почистване е опция, която също предлагаме и препоръчваме на нашите корпоративни клиети.

Почвайки работа, ние ще се съобразим с всяко едно индивидуално изискване. Доброто обслужване е една от водещите ни характеристики, които нашите клиенти и до ден днешен оценяват и толерират. Всичко, което гарантираме като качество на изпълнение е подкрепено с процесите по контрол на качеството, конфиденциалност. Нашият екип е на разположение всеки ден, през цялата година – 24/7.

Честа практика при нас е почистването на офисите да е извън работно време. Всеки един процес се наблюдава и оценява. Всички почистващи препарати и техника са безопасни за околната среда и са сертифицирани.

Чиста сграда мръсен офис Чисти тоаленти Почистване на мивки Уреди за почистване Чисти прозорци Чисто офис помещение Чиста офис сграда Чисти офиси

Ползи от наемането на фирма за почистване на офиси:

Наемайки професионалните услуги на Час Пик 007, вие ще съкратите разходите в тази насока. По този начин няма да ангажирате служителите си с работа, която хора с опит ще свършат по-добре и по-бързо. Професионалното почистване за бизнеса е и инвестиция освен необходимост. Избирайки ни, вие ще се доверите на хора с опит, които знаят какво означава чист офис. Повишете производителността на компанията си чрез нашите услуги.

Машинно почистване на твърди подови настилки
Почистването се извършва посредством професионална еднодискова машина или ръчно с професионални принадлежности и препарати. Това почистване е необходимо за детайлно отстраняване на мръсния филм от фугите и порите по повърхността на твърдите настилки. Този професионално почистване се извършва предимно при обекти след ремонт или при офиси и сгради с повишена посещаемост на хора.

Машинно почистване на естествени подови настилки
Този тип почистване е по -специфичен поради това,че настилките са от естествени материали.Като за всяка от изброените по горе настилки се използват индивидуални професионални препарати. Задължително настилката се прахосмукира пода и след това се решава манипулацията на място.

Машинно почистване на меки подови настилки (мокет,килим)
Почистване се извършва посредством прахосмукиране на настилката с професионални машини.

Машинно пране на мека мебел и тапицерии
(Почистването се извършва с двумоторна екстракторна машина,която отстранява в дълбочина петната и замърсената повърхност с помощта на професионални препарати.След прането повърхността на тапицираните повърхности остава леко влажна)

Машинно пране на меки настилки (килим и мокет)
(Почиства се с двумоторна екстракторна машина със специален накрайник за меките настилки.Професионалната машина отстранява замърсената повърхност и остава в леко влажен вид)

Полагане на полимерна емулсия (запечатка)
Запечатката е за предпазване и по лесно поддържане на подовите настилки!Тя се състои от много различни съставки(силикон,восък и др. основи)избора и за нанасяне зависи от подовата настилка и от мястото на полагане(затворено помещение,тераси и площадки.

Измиване на щори
Обезпрашават се с прахосмукачка, след което ръчно се почистват с подходящ препарат в зависимост от състава им (дървени, алуминиеви, ПВЦ и др.

Обезпрашаване на ламели и щори
Ръчно почистване с професионални препарати.

Полиране на подови настилки
Почистването се извършва с еднодискова професионална машина с микрофибърен диск или ръчно с микрофибърен моп. Като преди това помещението се прахосмукира и измива.

Измиване на стъкла и дограми
Почиства се дограма, сенници и первази от замърсената повърхност. След което се измива стъклопакетите с професионални препарати и принадлежности.

Почистване на стъкла след строителство и ремонт
Почиства се дограмата, сенниците и первазите от строителните замърсявания (цимент, боя, латекс, селикон,стр. пяна, лепенки и др.). Почиства се стъклопакета с професионален нож,който отстранява замърсения филм и след това се измива с професионални препарати и принадлежности.

Основно почистване на апартаменти ,къщи и офиси
При него всичко се почиства детайлно!
– кухня(шкафове, врати, уреди, печки, бяла техника (отвън и отвътре), плотове, мивки и др.
– санитарни помещения (душ кабини, вани, мивки, тоалетни чинии, батерии, плочки и подове)
– основно се почиства и: прозорци, дограми, тераси, радиатори, подови настилки, первази, контакти, ел.ключове, ел осветителни тела, обезпрашаване на всички мебели, прахосмукиране, пране на мека мебел, пране на мека настилка, пране на матраци, ароматизиране на помещението

След основното почистване, клиентите могат да сключат договор за абонаментно почистване (ежедневно, ежеседмично,  ежемесечно)цената се договаря на място и е в зависимост от услугата която искат! Абонаментното почистване представлява поддръжка на офиса, къщата в чист и приветлив, уютен вид за живеене.

Можете да ни се доверите!