За автомобила

Качествено почистване на автомобили

Почизтване на колиВсички сме чакали дългите опашки пред автомивките?

Час Пик 007 предлага на своите клиенти почистване на автомобил на място. Професионалното обслужване и коректно отношение ще ви накара пак за използвате нашите услуги. Разчитайки на дългогодишния си опит в почистването, ние пренесохме услугата и за превозни средства. В момента се радва на силен интерес. Това ни кара да вярваме, че предлагаме не само качествени, но и иновативни решения за всеки вкус.

Услугата (миене на коли) включва, пране на тапицерията, под, врати и багажник. Извършва се с двумоторен екстрактор и професионални препарати. След прането тапицерията остава влажна. Таблото и не тапицираните повърхности се забърсват със силиконово мляко.

Докато се наслаждавате на свободното си време, ние ще почистим професионално Вашата кола. За целта използваме най-екологичните и ефективни препарати и техника. Гарантираме ви качество, което ще надмине всички Ваши очаквания. Услугата е предпочитана както от фирма със силно развита логистика, така и от автосалони и предприятия използващи превозни средства в ежедневието си.

Какво печеля от тази услуга?

Преди всичко спестявате време и нерви. Единственото, което е необходимо да направите е да ни повикате. Всичко друго може да оставите в ръцете на професионалистите ни. Нужно ли е да споменаваме, че всичко ще се случва пред Вашия дом или офис, докато Вие отделяте време на по-важните за вас неща.

Защо да избера точно вас?

Изборът е винаги и изцяло на клиента. Той го взима на база проучване, четене и сравняване. В този дух, екипът от Час Пик 007 е пренесъл всички знания и умения, които е трупал през годините. Ние сме специализирани в почистването на офиса и дома, което ни дава и възможност да развием и този сегмент от пазара – автомобилите.

20130324_110447 Миене на кола Почистване на коли

След основното почистване, клиентите могат да сключат договор за абонаментно почистване (ежедневно, ежеседмично,  ежемесечно)цената се договаря на място и е в зависимост от услугата която искат! Абонаментното почистване представлява поддръжка на офиса, къщата в чист и приветлив, уютен вид за живеене.

 Доверете ни се, няма да сгрешите!