Забавни клипчета за почистване

4 април 2013
Коментари: 0
4 април 2013, Коментари: 0

Днес ще ви повдигнем настроението с няколко забавни реклами на фирми за чистене и уреди за чистене. Настанете се удобно на стола си и се наслаждавайте на забавните моменти във видеата.

Покрай чистенето, главната героиня е обезпокоена от един летящ дразнител. Благодарение на добрата прахосмукачка, с която работи, вече няма какво да я притеснява.

 

Всички знаем какво е състоянието на нашия дом след дълъг и тежък купон. На сутринта, човекът, който поема щафетата след партито е винаги домакинът. Тук домакина е тинейджър, успяващ да вкара дома в приличен вид преди пристигането на родителите му. Рекламата е на марка прахосмукачки Miele.

 

Малко черен хумор. Самоубиеца е прекъснат от чистачката, която грижовно гледа да постели вестници, за да предотврати бъдещо чистене.

 

Забавна реклама на прахосмукачки марка Miele. След толкова задълбоченото минаване с нея, героят ни вижда каишката висяща от прахосмукачката и си мисли най-лошото, знаейки размерите на кученцето и потенциала на уреда.

 

Искате да видите забавни и в същото време професионални кадри около чистенето на прозорци? Гледайте внимателно това клипче…няма да успеете да отделите поглед от монитора си.

 

Забавна реклама на прахосмукачките с марка LG. Красив и атлетичен модел прави фотосесия…след приключването й, зад нея седи „оператора“ на уреда, помагайки на жената да изглежда така, чрез силата на вакума.

 

В клипът се наблюдава една „опитна“ чистачка, която „професионално“ почиства дома на собственика. Ние от ЧАС ПИК, не пожелаваме на никой подобно преживяване, наемайки фирма за почистване на домове.

 

Две дами почистват дом, който е място на престъпление. Чистотата и перфектния му вид хвърля полицията в потрес – всички улики и доказателства са заличени след работата на жените.

 

Една реклама, показваща колко е ценно времето на хората и как не е нужно да прекарвате времето в чистене, като може да се наеме фирма, предлагаща професионални услуги.

 

Надаваме се да сме вкарали настроени в днешния ден. Успешен и светъл ден от екипа на ЧАС ПИК 007.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *