За дома

Поgolqmaчистване на домове

Практика в този бранш е големите фирми за почистване да отделят по-специално внимание на офисите, складовете и големите търговски помещения поради простата причина, че работата е повече и следователно и възнагражденията са драстично по-големи от поемане на поръча за почистване на къща, апартамент или просто таван или мазе.

Търсите ли опитна фирма за домашно почистване в София?

Вярваме, че предоставяйки услуги както за бизнеса, ние можем със същия успех да зарадваме и обикновения дом, пренасяйки професионализма и опита си, трупан през годините. Като доказал се лидер в своята област, ни развиваме и трите типа услуги – за дома, за офиса и за автомобилите. За това ние можем да ви бъдем полезни както за лични цели, така и за бизнеса Ви.

Почистването на домовете е едно много голямо улеснение за всяко едно домакинство. Представете си, че трябва да се сдобиете с препарати и почистващи средства, че трябва да отделите ден-два, в най-лошите случаи (след ремонт или дълго отсъствие) и повече. Бихте ли отделили това време? Ако отговорът Ви е НЕ, то Вие сте на правилното място и услугите на Час Пик са правилното решение. Ние спазваме максимата, че Вашия дом е Вашата крепост, което ни кара да бъдем прецизни и детайлни в почистването на всяко едно кътче от дома Ви, използвайки професионални препарати и техника за почистване.

IMG_0701-mini  IMG_0649 pochistvane-dom-ceni european-shower chistene chistene-po-domovete home-cleaning

Удобството на един дом се крие и в неговата чистота. Ние от Час Пик ще се съобразим с всяко едно желание на клиента. Нашият екип ще ви гарантира качеството, което търсите на разумни цени.

Случвало ли ви се е да попаднете в ситуация, в която да си кажете, че е по-добре да потърсите помощта на някой професионалист, отколкото да се впускате в едно много, много дълго чистене? Ако е така, нашата фирма за почистване на домове е в състояние да изпълни всичко това, защото знаем, че Вашето време е ценно. Ние с радост ще поемем Вашите задачи, като ви накараме да се гордеете с избора си.

Трудно ли се доверявате на непознати за почистването на Вашия дом?

Няма нужда да се притеснявате! Всеки един човек от нашия екип подложени на задълбочена процедура по проучване, преди те да започнат изпълнението на задачите. Можете да бъдете 100% сигурни, че всички наши служители имат правото и опита да работят на територията на република България. При изискване на клиента, можем да предоставим и набор от документи, доказващи това.

Какво можем да предложим говорейки за детайлно почистване?

Кажете ни какво искате да почистим вместо Вас и ние ще го направим. Нашият екип може да почисти както във всяка стая, така и да се съсредоточи върху конкретни задачи, като например почистването на фурната, стъклата, мебелите, банята и друго. Ние също така можем да ви посещаваме всеки ден, седмица или месец, като това изцяло зависи от Вашите нужди и бюджет.

Нашите услуги за почистването на Вашия дом:

  • – Почистване на стъкла и витрини
  • – Почистване на паркет, мокети и подови настилки
  • – Почистване на мебели и обзавеждане
  • – Почистване на килими и дамаски
  • – Почистване на дивани и тапицерия
  • – Почистване на радиотори
  • – Почистване на первази
  • – Почистване на пайжина
  • – Почистване на баня и тоалетна
  • – Почистване на прибори и предмети
  • – Почистване и дезинфекция
  • – Почистване на печки и др. уреди
  • – Фино почистване на техника
  • – Почистване на первази
  • – Почистване на климатици
  • – Изхвърляне на отпадъци

 

Обадете се на нашия екип за почистване на 0896 683 362 и ние ще организираме всичко вместо вас на невероятно достъпни цени. Също така, можете да се свържете с нас и онлайн!

След основното почистване, клиентите могат да сключат договор за абонаментно почистване (ежедневно, ежеседмично, 
ежемесечно)цената се договаря на място и е в зависимост от услугата която искат! Абонаментното почистване представлява поддръжка на офиса, къщата в чист и приветлив, уютен вид за живеене.